Search
0523 - 22 51 65
Waarom wij doen wat wij doen?
Strategische organisatieconsultants zijn er volop, net als HR-adviseurs of marketeers. De combinatie hiervan is zeldzaam. Terwijl u daar als ondernemer juist het meeste baat bij heeft. Eén partij die van alle markten thuis is. Die uw visie helpt vertalen naar de praktijk en tegelijkertijd ook de consequenties voor uw organisatie en medewerkers in goede banen leidt.
Uw strategie

Uw strategie is bepalend voor uw organisatie. Een goede afstemming en balans tussen uw markt (klant), organisatie (intern) en uw mensen. Wij zijn op aarde om samen met u uw droom in een strategie te vertalen naar deze drie onderdelen, van buiten naar binnen en weer terug.

Met struQtuur haalt u een partner in huis die met u mee onderneemt! Dit doen we door te ontwikkelen, maar ook door te implementeren, te begeleiden én de bereikte resultaten te borgen.

Wat wij doen

Iedereen kan ondernemen maar het succes valt of staat met een goede strategie, tactiek en een goede uitvoering. Wie zijn organisatie zo inricht heeft de beste kansen voor succes. StruQtuur kan u daarbij helpen.

Helpdesk

StruQtuur heeft speciaal voor u een Totaalpakket op maat! Voor maar € 400,- per maand haalt u álle specialiteiten van StruQtuur in huis. U verzamelt de informatie en wij komen maandelijks (minimaal 2 uur) bij u op locatie om met u te sparren & uw organisatie te ontzorgen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze StruQtuur Helpdesk wanneer u te maken krijgt met acute problemen of advies nodig heeft. Wilt u ook graag structuur aanbrengen? Stuur dan een mail naar hallo@struqtuur.nl of bel ons op 0523 – 22 51 65

Markt

Waar liggen kansen om mijn markt te vergroten? Hoe ga ik mijn nieuwe product/dienst vermarkten? Hoe doe ik dat ten opzichte van de concurrent? Vragen die u misschien wel heeft. StruQtuur kan uw partner zijn de ontwikkeling en begeleiding van uw markt.

Lees meer
Organisatie

Hoe richt ik mijn organisatie in om de marktdoelstellingen te behalen? Waar moet ik starten? Hoe krijg ik iedereen dezelfde richting op? Vragen die u zich vast weleens stelt om uw ondernemers visie te bewerkstelligen.

lees meer
Mens

Sluit mijn personeelsbeleid aan bij mijn bedrijfsdoelstellingen en onze manier van werken? Heb ik de juiste mensen aan boord? Hoe zorg ik ervoor dat ik de juiste talenten aantrek en ze ook blijven? Vragen die u misschien wel heeft om u bedrijfsdoelstellingen te behalen.

lees meer
Onze partners
Bij ons bent u geen klant, maar een partner. Deze partners gingen u voor.
Uitermate doelgericht

"Als ondernemer wil je Ramina graag naast je hebben als het gaat om het succesvol doorvoeren van organisatorische veranderingen. Ze heeft een enorme parate kennis van zaken op het gebied van HRM en de daaraan gepaard gaande wetgeving. Er ontgaat haar geen detail, maar verliest zich daar niet in. Integendeel: ze focust juist nadrukkelijk op de grote lijnen en is uitermate doelgericht. Ze maakt zich in no-time nieuwe materie eigen, analyseert het doel en schakelt vervolgens razendsnel door naar concrete plannen."

Bertus Heuver
Directeur Heuver Banden Hardenberg
Structuur aanbrengen

"Ramina heeft het unieke vermogen om structuur te brengen daar waar het nodig is. Zij heeft een uitstekend waarnemingsvermogen dat zij kan vertalen naar praktische en professionele oplossingen om zo de organisatie op een hoger niveau te tillen. In de samenwerking met haar heb ik altijd kunnen rekenen op haar volledige inzet en snelle en adequate manier van reageren."

drs. Eva Dijkema-Stolk
HR-Consultant & Trainer Vos Opmaat Consultancy Groningen
Kansen creëren

"Ramina weet exact wat ze wil: de ambitie straalt van haar af. Indrukwekkend om te zien hoe ze kansen creëert en hoe die vervolgens ook vanzelf naar haar toe lijken te komen."

mr. Henk Vos
Oud-directeur & Eigenaar Vos Opmaat Consultancy Groningen
Harde werkers

"Ramina begon in 2006 bij ons als hoofd P&O, maar het was al heel snel duidelijk dat ze meer in haar mars had. En ook meer wilde. Daar werkt ze hard voor. Ze heeft een gezonde nieuwsgierigheid en stelt de juiste vragen. Als ze denkt dat ze iets kan toevoegen, trekt ze haar mond wel open. Gevraagd én ongevraagd. Ze krijgt het werk absoluut van de handen, daar hoef je niet achteraan."

Jan Heuver
Directeur Heuver Banden Hardenberg
Absolute meerwaarde

"Tolsma-Grisnich heeft ambitieuze internationale groeiplannen. Dat vraagt om goed opgeleide, betrokken medewerkers. Om die te vinden en te behouden willen we een aantrekkelijke werkgever zijn. Ramina helpt ons om de organisatie zo in te richten dat we behalve een goed salaris ook interessante doorgroeimogelijkheden kunnen bieden aan getalenteerde medewerkers. Haar kennis van zowel strategische organisatiekunde als HRM is daarbij een absolute meerwaarde. Ze weet wat medewerkers beweegt en heeft tegelijkertijd haarscherp de koers van het bedrijf voor ogen."

Pieter Wesseling
CEO Tolsma-Grisnich Group Emmeloord
Bel ons?
Zin een kopje koffie? Kom langs op ons kantoor in Hardenberg of maak telefonisch een afspraak. Makkelijker dat wij terugbellen? Geen probleem, stuur ons een mailtje en wij bellen u z.s.m. terug.
 0523 – 22 51 65
 hallo@struqtuur.nl
Polenweg 2, Hardenberg