Search
0523 - 22 51 65
Vraagt u zich weleens af:
Waar liggen kansen om mijn markt te vergroten? Hoe ga ik mijn nieuwe product of dienst vermarkten? Hoe maak ik mijn meerwaarde zichtbaar aan de klant?
Uw markt
Weet u in grote lijnen waar uw organisatie naar toe wil en wilt u dit vertalen in een eenvoudig hanteerbaar plan? StuQtuur helpen u de markt in kaart te brengen, gedachten te ordenen, keuzes te maken over de te varen koers en deze te vertalen in concrete handvaten voor de organisatie maar ook voor afdelingen/individuen afzonderlijk. Dit samen in een tastbaar en eenvoudig document wat voor iedereen te begrijpen is.

U heeft vast wel eens meegemaakt dat…

  • U ziet kansen om uw markt te vergroten, maar het komt maar niet van de grond
  • U ziet dat u concurrent het goed doet, maar u kan de vinger er niet opleggen wat dat precies is.
  • U heeft echt meerwaarde te bieden voor de klant, maar de klant is er zich niet bewust van.

Wat kan StruQtuur voor u betekenen:

Visie en strategie

Een bevlogen visie, een duidelijke missie en een goede strategie zijn het vertrekpunt van ieder bedrijf. StruQtuur maakt ze compleet.

Businessplan

Een businessplan omvat een meetbaar bedrijfsdoel, de strategie om dit te bereiken én de vertaling van de strategie naar concrete acties.

Doelstellingen

Welke ontwikkelingen en trends zijn er in u markt? Welke kansen liggen voor het grijpen. Samen bepalen wij haalbare en realistische doelstellingen voor uw organisatie.

Testimonials
Uitermate doelgericht

"Als ondernemer wil je Ramina graag naast je hebben als het gaat om het succesvol doorvoeren van organisatorische veranderingen. Ze heeft een enorme parate kennis van zaken op het gebied van HRM en de daaraan gepaard gaande wetgeving. Er ontgaat haar geen detail, maar verliest zich daar niet in. Integendeel: ze focust juist nadrukkelijk op de grote lijnen en is uitermate doelgericht. Ze maakt zich in no-time nieuwe materie eigen, analyseert het doel en schakelt vervolgens razendsnel door naar concrete plannen."

Bertus Heuver
Directeur Heuver Banden Hardenberg
Structuur aanbrengen

"Ramina heeft het unieke vermogen om structuur te brengen daar waar het nodig is. Zij heeft een uitstekend waarnemingsvermogen dat zij kan vertalen naar praktische en professionele oplossingen om zo de organisatie op een hoger niveau te tillen. In de samenwerking met haar heb ik altijd kunnen rekenen op haar volledige inzet en snelle en adequate manier van reageren."

drs. Eva Dijkema-Stolk
HR-Consultant & Trainer Vos Opmaat Consultancy Groningen
Kansen creëren

"Ramina weet exact wat ze wil: de ambitie straalt van haar af. Indrukwekkend om te zien hoe ze kansen creëert en hoe die vervolgens ook vanzelf naar haar toe lijken te komen."

mr. Henk Vos
Oud-directeur & Eigenaar Vos Opmaat Consultancy Groningen
Harde werkers

"Ramina begon in 2006 bij ons als hoofd P&O, maar het was al heel snel duidelijk dat ze meer in haar mars had. En ook meer wilde. Daar werkt ze hard voor. Ze heeft een gezonde nieuwsgierigheid en stelt de juiste vragen. Als ze denkt dat ze iets kan toevoegen, trekt ze haar mond wel open. Gevraagd én ongevraagd. Ze krijgt het werk absoluut van de handen, daar hoef je niet achteraan."

Jan Heuver
Directeur Heuver Banden Hardenberg
Absolute meerwaarde

"Tolsma-Grisnich heeft ambitieuze internationale groeiplannen. Dat vraagt om goed opgeleide, betrokken medewerkers. Om die te vinden en te behouden willen we een aantrekkelijke werkgever zijn. Ramina helpt ons om de organisatie zo in te richten dat we behalve een goed salaris ook interessante doorgroeimogelijkheden kunnen bieden aan getalenteerde medewerkers. Haar kennis van zowel strategische organisatiekunde als HRM is daarbij een absolute meerwaarde. Ze weet wat medewerkers beweegt en heeft tegelijkertijd haarscherp de koers van het bedrijf voor ogen."

Pieter Wesseling
CEO Tolsma-Grisnich Group Emmeloord
Bel mij?
Zin een kopje koffie? Kom langs op ons kantoor in Hardenberg of maak telefonisch een afspraak. Makkelijker dat wij terugbellen? Geen probleem, stuur een mail en wij bellen u terug.

 0523 – 22 51 65
 hallo@struqtuur.nl
Polenweg 2, Hardenberg